Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Montage
 

Grote boilers 150 liter Stiebel Eltron 150 liter boiler

Stiebel Eltron 150 liter boiler

Stiebel Eltron 150 liter boiler

Op zoek naar een boiler die grote gezinnen kan voorzien? Dan zit je bij de Stiebel Eltron 150 liter boilers helemaal goed. Met zo’n boiler kan jouw grote gezin namelijk uitermate genieten van warm douchen, badderen en meer! Lees meer.

 

Stiebel Eltron 150 liter boiler

Een Stiebel Eltron 150 liter boiler is perfect voor de grote huishoudens onder ons. Een huishouden van zo’n 6 personen bijvoorbeeld kan goed worden voorzien van warm water. Wanneer iedereen in huis wel houdt van een warme douche, is het zeer belangrijk om een boiler te kiezen die groot genoeg is. Gelukkig bieden deze boilers een enorme capaciteit, die overigens ook kan worden ingezet als mobiel sanitair! Daarnaast zijn alle grote boilers elektrisch en verbruik je dus geen gas.

Voordelen van een grote boiler:

  • Overal in huis meteen warm water;

  • Geen gasverbruik omdat de boiler volledig elektrisch is;

  • Je bespaart energie vanwege de goede isolatie;

  • Voor elk huishouden een passende boiler.

Stiebel Eltron gaat altijd voor kwaliteit

Bij Stiebel Eltron is kwaliteit de norm. Dat is zeker terug te zien in het succes van het merk. Wist je bijvoorbeeld dat er om de 15 seconden ergens in de wereld een product van Stiebel Eltron wordt gebruikt? De kwaliteit komt voornamelijk voort uit de innovatieve aard van de organisatie. Stiebel Eltron blijft namelijk altijd ontwikkelen en meegaan met veranderingen. Zo bewegen zij nu richting duurzamere en energieneutralere oplossingen. Klik hier om meer te lezen over Stiebel Eltron.

Welke boiler moet ik kiezen?

De boiler die je kiest is afhankelijk van jouw huishouden. Hieronder vind je een overzicht met alle capaciteiten. Let op: het gaat hier om gemiddelden. De exacte hoeveelheid hangt namelijk af van meerdere factoren, waaronder het type douchekop dat je gebruikt.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler installatieservice van Boilergigant

Wil jij jouw tijd ook liever besteden aan alles behalve een boiler installeren? Wij pakken de klus graag voor je op. Een van onze professionele monteurs zal dan zijn magie toepassen en alles voor je in orde maken. Zo houd jij tijd over voor andere dingen en kun je zorgeloos genieten van warm water in huis. Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Bespaar extra met deze handige accessoires

Met gemak extra besparen? Dat kan! Zo is de Comfortsaver bijvoorbeeld een kleine investering die een enorm verschil maakt. Je bespaart hiermee namelijk tot wel 50% water en 30% energie! Meer van dit soort handige tools vind je bij alle accessoires.

Neem contact op met Boilergigant

Meer informatie nodig? Laat het ons weten via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts leg jou graag alles uit!