Filteren

Merk
Toon meer
type kraan
type hendel
basiskleur
hoogte kraan
Toon meer
aantal graden draaibaar
type binnnenwerk
ecostart
kraangat
garantie
installatie
stroomverbruik
werkbare spanningen
vermogen
afmetingen
 

Accessoires

categorie-elektrische-boiler-accessoires.jpg

Elektrische boilers accessoires

categorie-keukenboilers-accessoires.jpg

Keukenboiler accessoires

Categorie-accessoires-keuken-kranen.jpg

Keukenkraan accessoires

waterontharder-kalkloos-boilergigant.jpg

Waterontharder

duurzaam-douchen-(1).jpg

Duurzaam douchen

Accessoires

Op deze pagina vind je alle accessoires bij elkaar. Hier vind je allerlei verschillende accessoires voor in jouw keuken of bij jouw boiler. Het is belangrijk dat je bij het bestellen van de boiler bekijkt welke accessoires je nodig hebt. Bij het installeren van een elektrische boiler heb je bijvoorbeeld altijd een inlaatcombinatie nodig. Daarnaast bieden wij ook verschillende accessoires aan waarmee jij aanzienlijk kan besparen in water- en energiekosten. Wij raden je daarom aan een kijkje te nemen bij onze accessoires, wie weet zit er iets tussen wat jij niet kan missen!

Waarom zijn accessoires zó belangrijk?

  • Helpen jou met het besparen van water en energie
  • Zijn een mooie aanvulling voor in jouw badkamer of keuken
  • Beschermen jouw boiler zodat jij hier extra lang mee kan doen
  • Bieden jou naast lagere rekeningen ook nog eens comfort die jij gewend bent

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de accessoires die wij verkopen? Lees dan verder en ontdek welke accessoire het beste bij jou past.

Spoelbak keuken

Op Boilergigant bieden wij modieuze spoelbakken aan van het merk Hotspot Titanium. Zij produceren producten van erg hoge kwaliteit. De spoelbakken zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Ze zijn in dezelfde kleuren als de Hotspot Titanium kokend water kranen gemaakt zodat je deze makkelijk met elkaar kan matchen. Daarnaast is het ook behoorlijk sterk materiaal. Een favoriet spoelbak van ons is de RVS wasbak. Deze spoelbak scoort veel punten op het gebied van uiterlijk. Met dit fraaie product haal jij een uiterlijke aanwinst in huis en zal jouw keuken een nieuwe dimensie krijgen. Je visite zal er jaloers van worden!

Water besparen met accessoires

Stel je voor: een kleine accessoire waarmee aanzienlijk in water en energie kan besparen. Die hebben wij voor jou! De Comfortsaver doorstroombegrenzer is een klein en compacte accessoire die je onder jouw boiler plaatst. Hiermee wordt jouw instromende hoeveelheid water enorm teruggebracht. Ongeacht de kraan of douchekop die jij hebt, zal gemiddeld 8 liter water per minuut uit jouw kraan stromen als deze open staat. De doorstroombegrenzer is een mooie aanvulling op de elektrische boiler waarmee jij aanzienlijk in water kan besparen. Ontdek de Comfortsaver doorstroombegrenzer.

Een aantal voordelen van de Comfortsaver doorstroombegrenzer op een rijtje:

  • Water- en energiebesparend
  • Klein en compact formaat
  • Makkelijk te plaatsen onder jouw boiler
  • Geen verlies in comfort

Heb jij liever een accessoire voor onder jouw douche? Dan is de Comfortsaver waterbesparende douchekop de accessoire voor jou. Doordat de douche adapter lucht zuicht en dit injecteert in het douchewater, worden de waterdruppels zachter en jouw comfort groter. Doordat je 50% extra water bespaard, bespaar je ook tot wel 30% aan energie. Deze doucheset is dus dé accessoire voor jou als je houdt van een waterbesparend en comfortabel leven. Bekijk de waterbesparende doucheset van Comfortsaver op Boilergigant.

Keukenboiler aansluiten

Als je een keukenboiler besteld moet je deze natuurlijk ook kunnen aansluiten. Om dit te kunnen doen heb je een keukenboiler aansluitset nodig. Met de boileraansluitset is jouw keukenboiler binnen no-time gereed voor gebruik. Wij bieden deze aansluitset aan van verschillende boiler merken. Het verschilt dus per boiler welke aansluitset jij nodig hebt. Om misverstanden te voorkomen kan je bij het bestellen van de boiler gemakkelijk aanvinken dat je de boileraansluitset mee wilt bestellen. Zo heb jij altijd de juiste aansluitset in huis.

Elektrische boiler accessoires

We hebben het net al een beetje verklapt, maar de inlaatcombinatie is noodzakelijk als je een elektrische boiler bestelt. Zonder deze kan jij of één van onze monteurs de boiler niet installeren. Een inlaatcombinatie is er om jouw boiler te beschermen. Als de boiler gaat opwarmen, ontstaat er druk in het boilervat. Deze druk moet ergens heen, anders dan kan het boilervat beschadigd worden. De inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de druk de boiler op een veilige manier kan verlaten.

Maar hoe weet ik nu welke inlaatcombinatie geschikt is voor mijn boiler? Wij hebben het makkelijk voor jou gemaakt. Bij het kopen van de boiler kan je namelijk verschillende accessoires aanvinken die jij toe wilt voegen aan jouw winkelwagen. Bij de boiler staat altijd de juiste inlaatcombinatie aangegeven die bij de boiler hoort. Zo hoef jij hier zelf geen research meer over te doen. Ontdek nu de inlaatcombinaties van Itho Daalderop en Inventum bij de elektrische boiler accessoires op Boilergigant.

Contact | Accessoires

Boilergigant heeft een ruim assortiment aan accessoires. Wij begrijpen het helemaal als je het moeilijk vindt om de juiste accessoires te vinden. Onze boiler expert Marcel staat voor jou klaar om te helpen! Hij helpt jou met alle mogelijke vragen en praat jou graag bij over de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van de accessoires. Bekijk de klantenservice pagina en bel, chat of mail met Marcel.